reffenrekr14

Som gulvkanon er du med til at sørge for, at Reffen viser sig fra sin bedste side og at der altid er pænt, rent og præsentabelt.

Du vil arbejde i teams med vores mere erfarne og ældre runners, og vil derfor ikke stå alene om opgaverne. Du vil lære stedet at kende fra grunden, få en forståelse af konceptet, atmosfæren, flowet, og ikke mindst servicefaget.

Vi er et stort sted, og det kan for vores gæster være en udfordring at finde rundt. Det er derfor vigtigt, du ikke er bange for at hjælpe og guide.

Har du erfaring fra lignende jobs vil det være en fordel, men ikke et krav.

reffen-jobs-2023-runner
reffen-jobs-2023-girls
reffen-jobs-2023-people

OM JOBBET

 • Tørre/vaske borde bænke.
 • Samle tomme flasker.
 • Tømme skraldespande.
 • Lettere opvask.
 • Sørge for at fjerne skrald og madrester fra jorden.
 • Diverse ad hoc opgaver.

OM DIG

 • mellem 16-17 år
 • kan tale og forstå dansk og engelsk
 • udadvendt, smilende, imødekommende
 • kan lide at arbejde udendørs
 • kan lide at gå mange kilometer på jobbet
 • teamplayer
 • tager ejerskab
 • fleksibel

Hvis du ser dig selv passe til beskrivelsen og føler dig tiltrukket af atmosfæren på Reffen, så send venligst dit CV med billede, og vedlæg en kort motiveret ansøgning.

reffen-jobs-2023-vibe
reffen-jobs-2023-people
Reffen Job 2023 udsigt
logotop4

Vi leder efter medarbejdere, som brænder for at lære, og har lyst til prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver. Vi tilpasser og understøtter din udvikling, hvis du har modet og viljen. Hvor meget, hvor, og hvornår, du ønsker at arbejde, er næsten helt op til dig selv. Vi forventer dog, at du som minimum kan arbejde 2 dage om ugen i sommermånederne.

På Reffen vil du få et job, hvor dine kolleger bliver dine venner for livet. Du bliver en del af en mangfoldig gruppe i et internationalt, sjovt og kreativt univers. Vi er ikke bare en arbejdsplads, men et fællesskab, som alle har en personlig interesse for Reffen. På de travle dage får vi besøg af op til mange tusinde gæster, og vi arbejder sammen for at give hver og en af dem en sublim oplevelse.

 

Fleksibilitet
Kreativitet
Passion
Stolthed
Mangfoldighed
Fællesskab

VIDSTE DU AT REFFEN ER EN DEL

AF NOGET STØRRE?

Reffen åbnede i maj 2018 af folkene bag Papirøen og er siden grundlæggelsen vokset med raketfart til en stor koncern ved navn Street Food District. Street Food District tæller Broens Gadekøkken, Seaside Toldboden, Reffen, Werkstatt og Storms Pakhus og er derfor også Danmarks største leverandør af street food markeder. Koncernen består af i alt 300 medarbejdere i højsæsonen og helt op til 600 med stadeholdere og underleverandører. Med et job hos os, er du en del af noget større. Det betyder også, at der er gode muligheder for internt jobskifte, der giver dig muligheden for en vedvarende kompetence- og karriereudvikling, og vi får samtidig styrket vores interne viden.

DET VIDSTE DU IKKE

OM REFFEN

Reffen er en rugekasse for iværksættere: unge kokke og kreative kunsthåndværkere, der udvikler deres lokale madtraditioner og kunsthåndværkscenen. Vi er en gruppe street food-entusiaster, der elsker København og vil give byen et sted, hvor alle fra hele verden kan mødes for at nyde spændende mad, forskellige kulturer og fremragende stemning.

Hovedparten af ​​Reffen er bygget op af genbrugsmaterialer, og alle de permanente boder er gamle skibscontainere, der ikke længere kunne bruges til fragt. Her er 75 brugte containere, to gamle tyske brandbiler som er omdannet til barer og seks food trucks. Det er nemt, hurtigt og har et lavt CO2-aftryk at forvandle udtjente containere til byggematerialer og madboder, der ligner og emmer af det land, hvis cuisine syder og bobler i dem.

34 madboder
9 barer
1 mikrobryggeri
4 kreative værksteder
og 1 kaffebar

Reffen job 2023 smilende gaester
Reffen job 2023 street food
Reffen job 2023 smilende barista