Broens-headline3

I maj 2018 åbnede vi det tredje madmarked, denne gang på Den Grønlandske Handels Plads ved Inderhavnsbroen – hvor vi lejer pladsen af Slots- og Kulturstyrelsen.

Med inspiration fra pladsens historie har vi skabt et madmarked i samarbejde med nogle af folkene bag noma. Markedet består af ca. 11 madboder og 4 barer i containere og på hjul, hvor vi skal servicere både lokale og udenlandske gæster.

Udtrykket og udsmykningen af pladsen og boderne er inspireret af områdets historie, hvor mange grønlændere, islændinge, færinger og danskere gennem tiden er kommet sejlende til og fra Den Grønlandske Handels Plads. Pladsen var det første faste land, søens folk betrådte efter den lange rejse. Den Grønlandske Handels Plads er i dag forbundet med Nyhavn via Inderhavnsbroen.  Grunden rummer en byggeret på 5000 m2 og er omgivet af repræsentationer for Grønland, Færøerne og Island.

Ved Inderhavnsbroen kan gæster nyde udsigten til vandet og en smuk solnedgang i hjertet af Københavns Havn. Her kan du få street food fra velrenommerede og veletablerede københavnske restauranter og kokke, hvor kvalitet, gode ingredienser og smagsoplevelser er i højsædet.

I vinterhalvåret omdannes pladsen til skøjtebane. Broens Skøjtebane er et stort trækplaster for borgere i København, hvor tanken er at give noget tilbage til byen. Skøjtebanen er en forlystelse til Københavns borgere og fungerer som et samlingspunkt i en tid uden så mange muligheder for udendørsaktiviteter.