I 2010 overtog vi forpagtningen af den gamle færgeterminal. Her omdannede vi den til Toldboden på Nordre Toldbod. En bygning, der ligger i et område med masser af historie, og som tidligere har fungeret som ankomststed, hvor udenlandske og danske monarker blev modtaget, hvis de ankom med skib. Det var også her, at Thorvaldsen blev modtaget ved sin ankomst til Danmark i 1838. Toldboden har været vært for store firmafester, selskaber, restaurant, havbar og musik, konferencer, samt Copenhagen Classic Cars – som er et tilbagevendende trækplaster for bilinteresserede, der holder af veteranbiler og sportsvogne.
I 2020 lukkede vi Toldboden i sin daværende form. Henover vinteren blev der bygget og brygget på et helt nyt restaurantkoncept i de stemningsfulde lokaler ved havnefronten – Seaside Toldboden. Som én af de første i verden blander vi det bedste fra restaurationsbranchen med teknikkerne fra street food
Det betyder, at vores 7 køkkener tilbereder vellavet simpel mad med få ingredienser, som giver himmelske smage. Seaside er en hyldest til de kokke, der har knoklet i danske restauranter og for alvor sat Danmark på det internationale gastronomiske landkort, og som nu vil ud at have deres helt eget køkken.