Vil du lære os
bedre at kende?

Holdet bag Street Food District består af en flok idérige, engagerede og handlekraftige mennesker. Vi runder vores 10. sæson med street food og har fra koncernens spæde start gjort vores bedste for at opbygge et stærkt kartotek af kompetente ledere, som hver dag skaber en inspirerende kultur, motiverer og udvikler vores forretning. Lær dem at kende herunder.

BESTYRELSEN

jesper_julian

JESPER JULIAN MØLLER

Chief Executive Officer & Ejer

jesper_julian

Jesper Julian

CEO & Owner

Jesper Julian Møller er ejer og administrerende direktør for street food markederne Reffen, Broens Street Food og Seaside i København samt Storms Pakhus i Odense.

Han er en driftig herre med store armbevægelser og endnu større ambitioner. Hver sæson skal overgå den forrige, og succeserne bliver altid fejret. I 2025 bliver der dog skruet ekstra op under fejringen. Her runder Jesper Julian Møller nemlig de 50 somre, og han fejrer 25-års jubilæum som selvstændig restauratør.

Store idéer, iværksætteri og risikovillighed er nøgleord, der beskriver Jespers opstigning i restaurationsbranchen. Karrieren startede, da han som 10-årig landede sit første job som opvasker på Græsted Kro. Sidenhen uddannede han sig til kok og i en årrække hakkede, dampede og braiserede han på flere anerkendte restauranter som Kong Hans, Olsen og Falsled Kro.

I 2000 tog han springet og startede som selvstændig restauratør på Nationalmuseet i København. Her forkælede han brødflove museumsgæster, Cop 15-deltagere m.fl., og han lagde i gryden til ambitiøse projekter, der skulle sætte København på det gastronomiske verdenskort.

I 2014 satsede han hele butikken og overtog de gamle papirhaller på Papirøen i København, hvor han etablerede street food-markedet PapirØen - det første af sin slags i Danmark. Missionen var at hjælpe unge, talentfulde kokke med at blive selvstændige restauratører samt give noget tilbage til København. Det lykkedes i høj grad. PapirØen blev en kæmpe succes, men måtte i 2017 lade livet for boligbyggeri.

Jesper havde dog for alvor fået smag street food og knækket koden til, hvordan han sammen med et stærkt team etablerer og driver succesfulde madmarkeder. I 2017 åbnede han Storms Pakhus, året efter kom Reffen og Broens Street Food, og i 2019 lancerede han street food på Seaside.

Udover street food har alle markederne masser af kultur og international stemning på menuen. De appellerer til folk i alle aldre fra alle verdenshjørner og er i dag blandt de mest besøgte destinationer i København og Odense.

Kort sagt, Jesper Julian Møller har meget at fejre i 2025.

Karsten portrait SFD 2023

KARSTEN SØDERBERG

Bestyrelsesformand

Karsten portrait SFD 2023

Karsten Søderberg

Bestyrelsesformand

Karsten Søderberg er uddannet cand.merc.mat. ved CBS og har mangeårig international erfaring i virksomhedsledelse, strategi- og organisationsudvikling på bestyrelses, koncernledelses- og toplederniveau. Karsten har haft adskillige executive og direktørstillinger i Bruxelles, London og Danmark. I koncernen står han sammen med Summit Consulting for den professionelle udvikling af koncernens mellemledere og direktører samt rådgivning og coaching.

Kenneth_SFD

Kenneth Lysell Madsen

Bestyrelsesmedlem

Kenneth_SFD

Kenneth Lysell Madsen

Bestyrelsesmedlem

Kenneth Lysell Madsen er indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem i 2023. Han arbejder til daglig som hoffourer for Kongehuset, hvor han står for at planlægge og afvikle private samt officielle arrangementer i samarbejde med hele staben i Kongehuset. Staben består af omkring 200 medarbejdere, så der kræves en høj grad af serviceforståelse, diskretion og øje for detaljen. Kenneth Lysell Madsen har været ansat i Kongehuset siden 1997.

DIREKTØRER

Vincet-dreier

VINCENT DREIER

Chief Operating Officer

Vincet-dreier

VINCENT DREIER

COO

Vincent er COO i virksomheden og Jesper Julians højre hånd. Han er primært at finde på vores hovedkontor, men kommer også jævnligt ud på markederne. Vincent har bl.a. erfaring fra Københavns Lufthavn og 7-Eleven samt som selvstændig med bl.a. egne cafeer og natklub i København. Han har det store overblik og styrer salgstal og regnestykker med hård hånd, og han har en meget fin næse for gastronomi og vin.

Kira-thanning

KIRA THANNING

Divisionsdirektør - Seaside & Broens Street Food

Kira-thanning

KIRA THANNING

DIVISIONSDIREKTØR - BROENS STREET FOOD & SEASIDE

Kira Thanning er direktør for Broens Street Food, hvor hun startede tilbage i 2019, og siden 2023 har hun også været direktør for Seaside. Hun har en stor erfaring indenfor servicebranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet for Lagkagehuset som distriktschef og for Meyers som forretningsdirektør.

Martin Bødker Direktør i Storms Pakhus

MARTIN BØDKER

Direktør - Storms Pakhus

Martin Bødker Direktør i Storms Pakhus

Martin Bødker

DIREKTØR - STORMS PAKHUS

Martin Bødker startede som selvstændig i restaurationsbranchen i 2011. I dag driver han Bargroup sammen med sine to partnere, som er medejere af Storms og sammen driver 7 andre steder i Odense. Martin har været ansat som direktør i Storms siden efteråret 2018.

ruben_passer

RUBEN PASSER

Direktør - Reffen Copenhagen Street food

ruben_passer

Ruben Passer

DIREKTØR - REFFEN

Ruben Passer er direktør for Reffen og har været i firmaet siden 2012, hvor han startede på Seaside. I 2014 var han med til at starte og drive Papirøen, som var det første street food marked i Danmark, inden det flyttede til Refshaleøen i 2018. Ruben har en kommerciel baggrund fra retail i 7-Eleven, Bestseller og Diesel og han har en kæmpe kærlighed til mad, vin & musik.