Reffen søger baransvarlige

Er du udadvendt og serviceminded, og trives du i et tempofyldt, uhøjtideligt og internationalt miljø? Så er stillingen som baransvarlig på Reffen med garanti noget for dig.

Som baransvarlig vil du i tæt samarbejde med andre teamledere skulle sikre en gnidningsfri daglig drift af Reffen til glæde for både gæster og ansatte.

Udover at trylle bag barerne omfatter ansvarsområderne lagerstyring, varebestilling, udformning af drinks-menuer og oplæring af personale samt at fremme et attraktivt miljø på Reffen.

Som medarbejder på Reffen bliver du en del af et tæt sammentømret fællesskab, der deler små og store oplevelser på en unik arbejdsplads, hvor meget foregår under åben himmel.

bartender
Reffen job 2023 bartender
Reffen job 2023 hendricks gin

KRAV & KVALIFIKATIONER

Du skal være fyldt 23 år og kunne gebærde dig på minimum dansk og engelsk og gerne flere sprog – Reffens gæster og ansatte kommer fra alle verdenshjørner.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring som baransvarlig fra festivaler og lignende events, samt erfaring med personalehåndtering og udarbejdelse af vagtplaner m.m.

Der er syv barer og et kaffested på Reffen, der hver har sit eget koncept, sortiment og hold af bartendere og runnere. Du skal derfor have et godt kendskab til et bredt udvalg af drinks og drikkevarer, kunne arbejde i forskellige (bar)miljøer samt kunne lede skiftende hold af kolleger.

Sidst, men ikke mindst skal du have en passion for branchen, sætte en ære i altid at levere fremragende service (selv under pres), og du skal kunne arbejde fleksibelt – også om aftenen og i weekenden.

FLEKSIBEL TEAMPLAYER PASSIONERET SERVICEMINDED EFFEKTIV

Hvis du ser dig selv passe til en af beskrivelserne og føler dig tiltrukket af atmosfæren på Reffen, så send venligst dit CV med billede, og vedlæg en kort motiveret ansøgning.

Reffen job 2023 smiliende bartender
Reffen job 2023 geaster stranden
Reffen Job 2023 udsigt
logotop4

Vi leder efter medarbejdere, som brænder for at lære, og har lyst til prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver. Vi tilpasser og understøtter din udvikling, hvis du har modet og viljen. Hvor meget, hvor, og hvornår, du ønsker at arbejde, er næsten helt op til dig selv. Vi forventer dog, at du som minimum kan arbejde 2 dage om ugen i sommermånederne.

På Reffen vil du få et job, hvor dine kolleger bliver dine venner for livet. Du bliver en del af en mangfoldig gruppe i et internationalt, sjovt og kreativt univers. Vi er ikke bare en arbejdsplads, men et fællesskab, som alle har en personlig interesse for Reffen. På de travle dage får vi besøg af op til mange tusinde gæster, og vi arbejder sammen for at give hver og en af dem en sublim oplevelse.

 

Fleksibilitet
Kreativitet
Passion
Stolthed
Mangfoldighed
Fællesskab

VIDSTE DU AT REFFEN ER EN DEL

AF NOGET STØRRE?

Reffen åbnede i maj 2018 af folkene bag Papirøen og er siden grundlæggelsen vokset med raketfart til en stor koncern ved navn Street Food District. Street Food District tæller Broens Gadekøkken, Seaside Toldboden, Reffen, Werkstatt og Storms Pakhus og er derfor også Danmarks største leverandør af street food markeder. Koncernen består af i alt 300 medarbejdere i højsæsonen og helt op til 600 med stadeholdere og underleverandører. Med et job hos os, er du en del af noget større. Det betyder også, at der er gode muligheder for internt jobskifte, der giver dig muligheden for en vedvarende kompetence- og karriereudvikling, og vi får samtidig styrket vores interne viden.

DET VIDSTE DU IKKE

OM REFFEN

Reffen er en rugekasse for iværksættere: unge kokke og kreative kunsthåndværkere, der udvikler deres lokale madtraditioner og kunsthåndværkscenen. Vi er en gruppe street food-entusiaster, der elsker København og vil give byen et sted, hvor alle fra hele verden kan mødes for at nyde spændende mad, forskellige kulturer og fremragende stemning.

Hovedparten af ​​Reffen er bygget op af genbrugsmaterialer, og alle de permanente boder er gamle skibscontainere, der ikke længere kunne bruges til fragt. Her er 75 brugte containere, to gamle tyske brandbiler som er omdannet til barer og seks food trucks. Det er nemt, hurtigt og har et lavt CO2-aftryk at forvandle udtjente containere til byggematerialer og madboder, der ligner og emmer af det land, hvis cuisine syder og bobler i dem.

34 madboder
9 barer
1 mikrobryggeri
4 kreative værksteder
og 1 kaffebar

Reffen job 2023 smilende gaester
Reffen job 2023 street food
Reffen job 2023 smilende barista