reffenlogo-venues

VI ANSÆTTER FLOOR MANAGERE

Vi søger servicemindede, udadvendte og effektive floor managere, som trives i et travlt, uhøjtideligt og internationalt (arbejds)miljø.

Som floor manager har du det fulde overblik over den daglige drift af Reffen, og sammen med de andre teamledere har du ansvaret for, at alle operationer kører smidigt og sikkert, således at vores gæster får en enestående oplevelse.

Du er også ansvarlig for rekruttering og oplæring af nye kolleger, supervisere dem i deres interaktion med gæster samt i at fremme en fantastisk holdånd blandt alle medarbejdere.

Som medarbejder på Reffen bliver du en del af et tæt sammentømret fællesskab, der deler små og store oplevelser på en unik arbejdsplads, hvor meget foregår under åben himmel.   

reffen-jobs-2023-runner
reffen-jobs-runner-ansvarlig-2
Reffen jobs floor managere

KVALIFIKATIONER

Du skal være fyldt 23 år,  tale og forstå engelsk og gerne andre sprog – Reffens gæster og ansatte kommer fra alle verdenshjørner.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med drift og personalehåndtering fra festivaler og lignende events, hvor der er mange mennesker, og tempoet er højt. Ideelt set har du også erfaring med at styre større menneskemængder samt kendskab til sikkerhedsforanstaltninger.

Derudover er du pligtopfyldende, praktisk anlagt og i stand til at danne dig et overblik over et (geografisk) stort arbejdsområde og hurtigt vurdere, hvilke opgaver der skal løses og i den rigtige rækkefølge.

Endvidere er du en holdspiller, der sætter en stor ære i at sikre en smidig daglig drift af Reffen til glæde for både gæster og ansatte.

Sidst, men ikke mindst,  skal du  være i stand til at arbejde fleksibelt, også om aftenen og i weekenden og synes det er sjovt at være i kontakt med folk fra alle verdenshjørner i løbet af din arbejdsdag.

HOLDSSPILLER

PROAKTIV

EFFEKTIV

SERVICE-MINDED

LØSNINGSORIENTERET

PRAKTISKreffen-jobs-2023-vibe
reffen-jobs-2023-people
Reffen Job 2023 udsigt
logotop4

Vi leder efter medarbejdere, som brænder for at lære, og har lyst til prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver. Vi tilpasser og understøtter din udvikling, hvis du har modet og viljen. Hvor meget, hvor, og hvornår, du ønsker at arbejde, er næsten helt op til dig selv. Vi forventer dog, at du som minimum kan arbejde 2 dage om ugen i sommermånederne.

På Reffen vil du få et job, hvor dine kolleger bliver dine venner for livet. Du bliver en del af en mangfoldig gruppe i et internationalt, sjovt og kreativt univers. Vi er ikke bare en arbejdsplads, men et fællesskab, som alle har en personlig interesse for Reffen. På de travle dage får vi besøg af op til mange tusinde gæster, og vi arbejder sammen for at give hver og en af dem en sublim oplevelse.

 

Fleksibilitet
Kreativitet
Passion
Stolthed
Mangfoldighed
Fællesskab

VIDSTE DU AT REFFEN ER EN DEL

AF NOGET STØRRE?

Reffen åbnede i maj 2018 af folkene bag Papirøen og er siden grundlæggelsen vokset med raketfart til en stor koncern ved navn Street Food District. Street Food District tæller Broens Gadekøkken, Seaside Toldboden, Reffen, Werkstatt og Storms Pakhus og er derfor også Danmarks største leverandør af street food markeder. Koncernen består af i alt 300 medarbejdere i højsæsonen og helt op til 600 med stadeholdere og underleverandører. Med et job hos os, er du en del af noget større. Det betyder også, at der er gode muligheder for internt jobskifte, der giver dig muligheden for en vedvarende kompetence- og karriereudvikling, og vi får samtidig styrket vores interne viden.

DET VIDSTE DU IKKE

OM REFFEN

Reffen er en rugekasse for iværksættere: unge kokke og kreative kunsthåndværkere, der udvikler deres lokale madtraditioner og kunsthåndværkscenen. Vi er en gruppe street food-entusiaster, der elsker København og vil give byen et sted, hvor alle fra hele verden kan mødes for at nyde spændende mad, forskellige kulturer og fremragende stemning.

Hovedparten af ​​Reffen er bygget op af genbrugsmaterialer, og alle de permanente boder er gamle skibscontainere, der ikke længere kunne bruges til fragt. Her er 75 brugte containere, to gamle tyske brandbiler som er omdannet til barer og seks food trucks. Det er nemt, hurtigt og har et lavt CO2-aftryk at forvandle udtjente containere til byggematerialer og madboder, der ligner og emmer af det land, hvis cuisine syder og bobler i dem.

34 madboder
9 barer
1 mikrobryggeri
4 kreative værksteder
og 1 kaffebar

Reffen job 2023 smilende gaester
Reffen job 2023 street food
Reffen job 2023 smilende barista