seasidelogo

VI SØGER EN
FLOOR MANAGER

Er god service og værtskab en del af dit DNA? Elsker du at få store som små dage til at gå op og levere flotte resultater på både medarbejdertrivsel lige såvel som lønprocent?

Som floor manager på Seaside skal du gå forrest med dit værtskab. Du har det fulde overblik over, og ansvar for gæstens samlede oplevelse og den daglige drift. Du skal brænde for at skabe Københavns bedste arbejdsmiljø, de bedste gæsteoplevelser og nogle sunde tal.

Det er et krav til stillingen, at du har erfaring med ledelse af personale inden for hotel- og/eller restaurationsdrift eller minimum 2 års erfaring som fuldtidstjener.

seaside-image5
Seaside-job-opvasker-2023
Seaside job tjener 2023 drinks

OPGAVER

 • timestyring og vagtplanlægning
 • kontakt med både gæster og personale
 • styrke gæsteoplevelsen og værtskabet
 • håndtering af ris og ros fra gæster
 • motivere, guide og oplære personale
 • være frontløber og have det samlede overblik over dagens forløb

OM DIG

 • kan arbejde aftener og weekender samt synes det er sjovt at arbejde der hvor det sker
 • har erfaring med ledelse af personale
 • er god til at samarbejde og jonglere med mange bolde
 • har sans for god service og er detaljeorienteret
 • trives i et arbejdsmiljø med højt tempo, og er god til omstilling
 • taler og forstår de nordiske sprog samt engelsk
 • er sælgende, kontaktskabende og smilende

Fleksibel Kreativ udadvendt
Smilende passioneret teamplayeR

Hvis du ser dig selv passe til beskrivelsen og føler dig tiltrukket af et job på Seaside, så send venligst din ansøgning afsted.

Seaside job 2023 udenfor
Seaside job tjener 2023
Seaside job 2023 indenfor

SEASIDE SOM DIN
NÆSTE ARBEJDSPLADS

Vi leder efter medarbejdere, som kan lide vores uformelle luksusstemning, og som kan se sig selv at servere iskold rosé på vores store solrige terrasse. Vi er et ungt hold, og vi tror på glæden ved et godt kollegaskab og styrken i fællesskabet og den gode stemning. Du bliver en del af et tæt og sammentømret hold, hvor alle har en passion for mad, vin og god service. En arbejdsplads med den absolut bedste beliggenhed i København i historiske og maritime lokaler med mere end 600 siddepladser, hvoraf 300 af dem er på en stor udendørs terrasse.

POSITIV
ENERGI
DEDIKATION
TEAMPLAYER
ARBEJDSGLÆDE
SAMARBEJDE

VIDSTE DU AT SEASIDE ER EN DEL
AF NOGET STØRRE?

Manden bag Seaside Toldboden hedder Jesper Julian Møller. Han har forpagtet lokalerne på havnefronten siden 2010 og drevet restaurant, havbar og selskaber. Seaside åbnede som nyt koncept i foråret 2021 som en del af koncernen Street Food District, som er vokset med raketfart til en stor koncern, og tæller Broens Gadekøkken, Seaside Toldboden, Reffen, Werkstatt og Storms Pakhus. Street Food District er derfor også Danmarks største leverandør af street food markeder. Koncernen består af i alt 300 medarbejdere i højsæsonen og helt op til 600 med stadeholdere og underleverandører. Med et job hos os, er du en del af noget større. Det betyder også, at der er gode muligheder for internt jobskifte, der giver dig muligheden for en vedvarende kompetence- og karriereudvikling, og vi får samtidig styrket vores interne viden.

DET VIDSTE DU IKKE
OM SEASIDE

Seaside er indrettet som en hyldest til den stolte danske handelsflåde og historierne i nærområdet. I form, farver og indretning har vi hentet inspiration herfra. Philip de Langes Mastekran, der står og knejser på Nyholmen pynter som lamper, Kongeskibet Dannebrog fortøjet ved Brandebænken kan ses i detaljerne på vores store main bar og Kastellet som en skøn, grøn baghave i byen er omridset af bordbenene på vores borde indenfor. Måske du lægger mærke til detaljerne, næste gang du kigger forbi?

Seaside job 2023 group
240122_Seaside_DinnerReception_TG-39
Seaside job 2023 gaester udenfor