seasidelogo

SEASIDE SØGER EN
SALES & FLOOR MANAGER

Er god service og værtskab en del af dit DNA? Og får du energi af kundekontakt og opbygge nye relationer? Vi søger lige nu en imødekommende og serviceminded sales & floor manager til Seaside. Rollen er opdelt i både drift og administrativt arbejde, og vi søger en kollega med stærke salgsfærdigheder. Stillingen har en bred kontaktflade både i og udenfor huset, hvorfor gode kommunikative evner vægtes højt.

seaside-image5
Seaside-job-opvasker-2023
Seaside job tjener 2023 drinks

ROLLE & OPGAVER

 • Arbejdet deles mellem kontortid, opsøgende salg ude af huset og vagter på gulvet
 • Yde kundeservice i form af telefonbetjening og håndtering af forespørgsler via mail
 • Udføre opsøgende salg med nye B2B-kunder
 • Styrke gæsteoplevelsen og værtskabet ved vagter på gulvet
 • re frontber og have det samlede overblik over dagens forløb og drift
 • Samarbejde og koordinering med driftsteamet (general manager, restaurantchef & floor managers)

OM DIG

 • Har erfaring inden for restaurationsbranchen
 • Har appetit på kundekontakt og kan skabe stærke kunderelationer
 • Er drevet af at yde god service og kan tale med mange forskellige mennesketyper
 • Besidder den rette sammensætning af drive, serviceminded fremtoning, team spirit og godt humør
 • Taler og forstår de nordiske sprog samt engelsk
 • Er sælgende, kontaktskabende og smilende

VI TILBYDER

Et job med varierende arbejdsopgaver, hvor du vil indgå i et ambitiøst team på Seaside med dygtige kollegaer, der alle har en passion for restaurationsbranchen. Seaside er Københavns gastrohus på første parket til Københavns Havn. Her serverer vores 7 køkkener mad i øjenhøjde fra alle verdenshjørner. Som gæst kan du blive forkælet med autentiske madoplevelser, god stemning i afslappede rammer og med masser af plads både inde og ude. En arbejdsplads med den absolut bedste beliggenhed i København i historiske og maritime lokaler med mere end 600 siddepladser, hvoraf 300 af dem er på en stor udendørs terrasse.

Seaside job 2023 udenfor
Seaside job tjener 2023
Seaside job 2023 indenfor

SEASIDE SOM DIN
NÆSTE ARBEJDSPLADS

Vi leder efter medarbejdere, som kan lide vores uformelle luksusstemning, og som kan se sig selv at servere iskold rosé på vores store solrige terrasse. Vi er et ungt hold, og vi tror på glæden ved et godt kollegaskab og styrken i fællesskabet og den gode stemning. Du bliver en del af et tæt og sammentømret hold, hvor alle har en passion for mad, vin og god service. En arbejdsplads med den absolut bedste beliggenhed i København i historiske og maritime lokaler med mere end 600 siddepladser, hvoraf 300 af dem er på en stor udendørs terrasse.

POSITIV
ENERGI
DEDIKATION
TEAMPLAYER
ARBEJDSGLÆDE
SAMARBEJDE

VIDSTE DU AT SEASIDE ER EN DEL
AF NOGET STØRRE?

Manden bag Seaside Toldboden hedder Jesper Julian Møller. Han har forpagtet lokalerne på havnefronten siden 2010 og drevet restaurant, havbar og selskaber. Seaside åbnede som nyt koncept i foråret 2021 som en del af koncernen Street Food District, som er vokset med raketfart til en stor koncern, og tæller Broens Gadekøkken, Seaside Toldboden, Reffen, Werkstatt og Storms Pakhus. Street Food District er derfor også Danmarks største leverandør af street food markeder. Koncernen består af i alt 300 medarbejdere i højsæsonen og helt op til 600 med stadeholdere og underleverandører. Med et job hos os, er du en del af noget større. Det betyder også, at der er gode muligheder for internt jobskifte, der giver dig muligheden for en vedvarende kompetence- og karriereudvikling, og vi får samtidig styrket vores interne viden.

DET VIDSTE DU IKKE
OM SEASIDE

Seaside er indrettet som en hyldest til den stolte danske handelsflåde og historierne i nærområdet. I form, farver og indretning har vi hentet inspiration herfra. Philip de Langes Mastekran, der står og knejser på Nyholmen pynter som lamper, Kongeskibet Dannebrog fortøjet ved Brandebænken kan ses i detaljerne på vores store main bar og Kastellet som en skøn, grøn baghave i byen er omridset af bordbenene på vores borde indenfor. Måske du lægger mærke til detaljerne, næste gang du kigger forbi?

Seaside job 2023 group
Seaside-job-2023-burger
Seaside job 2023 gaester udenfor