seasidelogo

SEASIDE SØGER TJENER

Er god service og værtskab en del af dit DNA? Som tjener på Seaside skal du være med til at opretholde sublimt værtskab og højt serviceniveau. Du skal have mod på at styre gulvet med et smil på læben - også på travle dage. Det er en fordel, hvis du har tjeneruddannelsen eller relevant erfaring fra lignende stillinger. Arbejdet er studievenligt, da arbejdstiderne hovedsageligt ligger i weekenderne og om aftenen.

seaside-image5
Seaside job tjener 2023
Seaside job tjener 2023 drinks

OPGAVER

 • Facilitering af gæstens samlede oplevelse
 • Professionel servering af mad og drikkevarer
 • Vejledning til gæster i menu, koncept og diverse drikkevarer
 • Køre service på selskaber og større grupper
 • Kan åbne og lukke restauranten

OM DIG

 • kan arbejde aftener og weekender og ved behov
 • er god til at samarbejde og jonglere med mange bolde
 • har sans for god service og er detaljeorienteret
 • trives i et arbejdsmiljø med højt tempo
 • taler og forstår de nordiske sprog samt engelsk
 • er sælgende og kontaktskabende, velsoigneret og smilende

Fleksibel Kreativ udadvendt
Smilende passioneret teamplayeR

Hvis du ser dig selv passe til beskrivelsen og føler dig tiltrukket af et job på Seaside, så send venligst din ansøgning afsted.

Seaside job 2023 udenfor
Seaside job tjener 2023
Seaside job 2023 indenfor

SEASIDE SOM DIN
NÆSTE ARBEJDSPLADS

Vi leder efter medarbejdere, som brænder for at lære, og har lyst til prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver. Vi tilpasser og understøtter din udvikling, hvis du har modet og viljen. Hvor meget, hvor, og hvornår, du ønsker at arbejde, er næsten helt op til dig selv. Vi forventer dog, at du som minimum kan arbejde 2 dage om ugen i sommermånederne.

På Reffen vil du få et job, hvor dine kolleger bliver dine venner for livet. Du bliver en del af en mangfoldig gruppe i et internationalt, sjovt og kreativt univers. Vi er ikke bare en arbejdsplads, men et fællesskab, som alle har en personlig interesse for Reffen. På de travle dage får vi besøg af op til mange tusinde gæster, og vi arbejder sammen for at give hver og en af dem en sublim oplevelse.

 

POSITIV
ENERGI
DEDIKATION
TEAMPLAYER
ARBEJDSGLÆDE
SAMARBEJDE

VIDSTE DU AT SEASIDE ER EN DEL
AF NOGET STØRRE?

Reffen åbnede i maj 2018 af folkene bag Papirøen og er siden grundlæggelsen vokset med raketfart til en stor koncern ved navn Street Food District. Street Food District tæller Broens Gadekøkken, Seaside Toldboden, Reffen, Werkstatt og Storms Pakhus og er derfor også Danmarks største leverandør af street food markeder. Koncernen består af i alt 300 medarbejdere i højsæsonen og helt op til 600 med stadeholdere og underleverandører. Med et job hos os, er du en del af noget større. Det betyder også, at der er gode muligheder for internt jobskifte, der giver dig muligheden for en vedvarende kompetence- og karriereudvikling, og vi får samtidig styrket vores interne viden.

DET VIDSTE DU IKKE
OM SEASIDE

Reffen er en rugekasse for iværksættere: unge kokke og kreative kunsthåndværkere, der udvikler deres lokale madtraditioner og kunsthåndværkscenen. Vi er en gruppe street food-entusiaster, der elsker København og vil give byen et sted, hvor alle fra hele verden kan mødes for at nyde spændende mad, forskellige kulturer og fremragende stemning.

Hovedparten af ​​Reffen er bygget op af genbrugsmaterialer, og alle de permanente boder er gamle skibscontainere, der ikke længere kunne bruges til fragt. Her er 75 brugte containere, to gamle tyske brandbiler som er omdannet til barer og seks food trucks. Det er nemt, hurtigt og har et lavt CO2-aftryk at forvandle udtjente containere til byggematerialer og madboder, der ligner og emmer af det land, hvis cuisine syder og bobler i dem.

Seaside job 2023 group
Seaside-job-2023-burger
Seaside job 2023 gaester udenfor