klub-werkstatt-logo

BLIV EN DEL AF TEAM WERKSTATT

Hvad der engang var et kæmpe maskinværksted for skibsværfterne, er nu Werkstatt – en ekstraordinær natklub og bar, hvor vi lægger hus til koncerter, DJ-sets med masser af spræl og farve. Werkstatt når sit fulde potentiale i weekenderne, hvor lokale og internationale DJ's, bands samt gæster fra hele verden bringer stedet til et vibrerende klimaks.

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi leder efter kollegaer, som gerne vil være en del af vores hold – hvor travlhed håndteres med smil, og hvor vi godt kan lide at være sammen om at gå på arbejde.

werkstatt job reffen 2023 smiling man
werkstatt job reffen 2023 dance floor
werkstatt job reffen 2023 illustration

LEDIGE STILLINGER

I Werkstatt har vi plads til forskelligheder - vi er et sted, hvor alle kan have det sjovt og være sig selv. Vores venue repræsenterer klubkulturen med en politik om at skabe et rum, der er trygt og sjovt for alle. Vi ønsker at fremme mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge vores åbne stillinger.

Garderobepersonale

Læs mere

Bartender

Læs mere

werkstatt job reffen 2023 guests
werkstatt job reffen 2023 dancefloor band
werkstatt job reffen 2023 bartender

HVORFOR BLIVE EN DEL AF WERKSTATT

Vi leder efter kollegaer, som ønsker at udvikle sig, og vi værdsætter medarbejdere for det unikke, de kan bringe på bordet i form af kompetencer, baggrund og nyt perspektiv. Jobbet foregår primært i weekender og aftener, men der kan også forekomme arbejde i ugen og i dagstimerne. Vi er en tæt knyttet gruppe, der gerne går den ekstra mil for hinanden, og vi har en kæmpe kærlighed til musik, dans og det sociale fællesskab.

DIVERSITET NYSGERRIGHED
MUSIK
PASSION
POSITIVITET
FÆLLESSKAB

VIDSTE DU…?

… at vores farverige rum indeholder masser af unikke detaljer. Søjlerne midt i rummet er dekoreret af fire lokale kunstnere, der har sat hver deres præg på de 7,5 meter høje søjler. I Werkstatt er facader prydet med både grafitti og paste-ups. Vi elsker vores paste-ups af kunstneren PRWND og vægmaleriet af Stine Hvid. På udeområdet står vores højtelskede Sovjetiske fly købt på Den Blå Avis i 2020. I sin storhedstid spredte det gødning over de endeløse kornmarker i det tidligere Sovjetunionen. Nu er flyet i al sin pragt placeret ovenpå en rusten skibscontainer og hilser på os alle.

werkstatt job reffen 2023 dance floor lights
werkstatt job reffen 2023 disco ball
werkstatt job reffen 2023 red lights

EN DEL AF
NOGET STØRRE

Reffen åbnede i maj 2018 af folkene bag Papirøen og i 2020 overtog vi det gamle maskinværksted for at udvide vores område og give vores gæster plads til endnu flere oplevelser. Begge steder er ejet af samme koncern ved navn Street Food District. Street Food District tæller Broens Gadekøkken, Seaside Toldboden, Reffen, Werkstatt og Storms Pakhus og er derfor også Danmarks største leverandør af street food markeder. Koncernen består af i alt 300 medarbejdere i højsæsonen og helt op til 600 med stadeholdere og underleverandører. Med et job hos os, er du en del af noget større. Det betyder også, at der er gode muligheder for internt jobskifte, der giver dig muligheden for en vedvarende kompetence- og karriereudvikling, og vi får samtidig styrket vores interne viden.